Veckans kluring v.37

Polisen utreder ett fall om en mördad tjej men kan inte komma på vem som har gjort det. Det är tre misstänkta där och alla har något till sitt försvar. Polisen går över till den förste misstänkta, herr Rellik Eth

-Jag har inte gjort något, säger Rellik och tittar in i polisens ögon.

Polisen ser att han svettas hastigt. Men Rellik försöker ignorera blicken.

-Har du något annat till försvar, någon historia? Säger Polisen.

Rellik harklar sig och börjar berätta: Jag gick ut en dag och hörde ett skrik. Jag gick långsamt dit och tittade. Ingen var där. Jag gick tillbaka till mitt hus och började fundera. Vad hände? Vem skrek? Vem, vem, vem. Mina tankar började att komma upp mer och mer. Vem skrek, vad hände?

-Okej, säger polisen och går över till den andra misstänkta. Nå vad heter du?

-Sven Söderberg.

-Vad har du för historia, då?

-Jo: Jag var hemma och tittade på teve. Och hörde ett skrik. Jag sänkte ljudet och tittade om det var teven som buggade. Jag sänkte och det blev tyst, jag väntade några sekunder och satt på ljudet. Skriket hördes igen. Jag tänkte det är väl från teven så jag stängde av den. Och gick sedan ner för trappan. Jag var ensam hemma så att det kunde inte vara något inifrån. Sen så kom inget mer skrik.

-Så det var din historia?

-Ja, svarar Sven snabbt.

-Tack för det, säger polisen och höjer på axlarna och pustar ut. Och tar den sista personen: Elise Andersson.

-Hej, säger Elise svagt.

-Hej, säger polisen tillbaks. Din historia tack.

-Jag kom ihåg att det var en måndag. Jag var ute på restaurang med min make och jag hörde ett skrik. Jag brydde inte mig så mycket och fortsatt att äta. Efter all mat så gick vi hem. Det var natt, klockan var 2:00 och vi gick. Då hörde jag ett skrik igen. Jag frågade min make vad händer. Han hade inget svar han bara gick och var tyst. Jag blev tyst och gick vidare.

-Så det var allt?

-Ja, exakt allt, säger Elise

Vem mördade flickan?

Bilden är hämtad från Google Bildsökning och är tillåten att användas.