Den första julen!

Den första julen!

Det var en gång en flicka och en pojke. Flickan hette Elsa hon kom från FROZEN. Och pojken hette Kristoffer och han kom också från FROZEN. Dom kände ett svin som hette Olof 2.0.1.7. Dom kände också en get eller dom trodde i alla fall det. Den Hette Sven-geten jesus Han dog 2017-12-23 kl 23.59.59.99 på pricken. 

Och det här är hur Historien började. 

-Maten är klar! Ropade Kristoffer från FROZEN. 

-Jag kommer, svarade Elsa från FROZEN. 

När Kristoffer från FROZEN och Elsa från FROZEN hade satt sig vid matbordet. Hörde dom ett knorrande ljud. Och in genom dörren kommer svinet Olof 2.0.1.7. han kastade sig över matbordet och åt upp ALLT. Olof 2.0.1.7. är Kristoffer från FROZEN och Elsa från FROZENS husdjur.

-Men Olof vad i H#####E gör du! Skrek Elsa från FROZEN och Kristoffer från FROZEN i munnen på varandra. Och glömde vi nämna att Elsa från FROZEN och Kristoffer från FROZEN är ihop. För dom båda svär så in i H#####E oj hoppsan förlåt mig jag kanske gick in lite för mycket i detalj. Okej tillbaks till historien. 

Olof 2.0.1.7. stod helt stilla. Jag vill bara nämna att det var väldigt cringe för Olof 2.0.1.7.  

Här är en fantom-bild av Olof 2.0.1.7. 

Nu ska vi tillbaks till slutet igen. 

-Klä på er nu vi ska till Sven-geten Jesus begravning. 

Dom åkte iväg med sin randiga bil som dom skaffat på Stenbumlingarnas dag. 

När dom hade kommit fram till begravningen så var det ingen där för alla hatade honom. Och dom kom dom på att dom skulle hylla honom genom att fira julen varje år den 24 december. PS eftersom han dog en hundradelssekund innan den 24 december så orkade dom inte räkna matte. Man gjorde också en bok om honom. Men för att ingen trodde på att det var en get dom hedrade så gjorde man om honom till en människa som kallas Jesus. 

PS av någon anledning kallade man boken bibeln. 

PS! Vi är två snubbar och vi är anonyma för vi har inga namn. 

PS!! Vi kan väl nämna våra namn du heter Hannes den dystra mannen och jag heter Alexander den store. 

PS!!! Om ni inte uppfattade det är det slut nu!!!!!!